1 ui gesnipperd

2 knoflookteentjes

3 stengels bleekselderij in smalle boogjes

250 gram champignons in vieren

1 groene spaanse peper gesnipperd

25 gram boter

1 blik (400 gram) tomatenblokjes

blikje tomatenpuree

300 gram kabeljauwfilet

2 eetlepels citroensap

tabasco

1 eetlepel worcestershiresaus

3 eetlepels bieslook gesnipperd

40 gram geraspte oude kaas

zout en peper

Verhit de boter in een braad- of hapjespan en bak de ui en bleekselderij 3 minuten. Voeg de knoflook, champignons en peperreepjes toe en bak nog 2 minuten. Roer de tomatenblokjes en puree door het uimengsel en breng op smaak met enkele druppels tabasco, zout en peper. Breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Snijd de vis in stukjes van ca 5 cm en meng met het citroensap, de worcestershiresaus en zout en peper. Leg de vis op de groenten en laat het afgedekt in 10 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht met de bieslook en kaas. Lekker met rijst of aardappelpuree.